Tulipahan taas kerran opittua uutta. Julkaisin, tai siis yritin julkaista, tekstini blogiin, mutta tallentaminen ei onnistunut ja teksti hävisi. Ilmeisesti tieto muuttuu todeksi vasta kun sen itse kokee. Tiedän kyllä varsin hyvin, että teksti kannattaa kirjoittaa jollakin tekstinkäsittelyohjelmalla ja kopioida sitten blogiin, mutta tähän saakka olen ollut luottavainen ja kirjoittanut suoraan blogiin. Opiksi ja ojennukseksi siis tämäkin tekstin menettäminen.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Täällä viikolla alkoi työpaikan järjestämä verkkokirjoittamiskoulutus (jessus mikä sanahirviö). Ensimmäinen sessio vaikutti oikein hyvältä ja uskon, että tämä koulutus tukee myös TIETYä. Toivon saavani koulutuksesta eväitä tiiviin ja informatiivisen tekstin kirjoittamiseen sekä otsikointiin. Otsikot ovat jostain syystä minulle hirveän vaikeita. Blogin otsikot, sähköpostiviestien otsikot, verkkotekstien otsikot... lista jatkuu loputtomiin. Vaikka juttua ei muuten ole vaikea suoltaa (vaikka jokainen sana ei ehkä aina kovin painava olekaan), otsikoiden kanssa saa jumpata loputtomiin. Tässäpä siis yksi konkreettinen tavoite: Opi otsikoimaan!

 

Huomenna jatkamme taas TIETYn lähiopiskelua. Usko hommaan on edelleen korkealla ja on kivaa, että edessä on kiinnostava startti uudelle viikolle. Yleensä maanantait eivät kohoa kovin korkealle viikonpäivien Top 10 listalla.